Élmény, sport, szeretet, együvé tartozás a Mohos Kupán

SO sporttörténeti pillanatokat élhettünk át a Csalogány suliban. A legkisebbeket, vagyis a Kölyök Sportolókat ugyanis az asztalitenisz szakág is felkarolta.
Pázmány Viktória programvezető kiemelte, hogy a Mohos Kupa országos verseny délelőttjén a lelkes kiskölykök ügyességi feladatokat oldottak meg, 4 fordulón keresztül. A kis sportolók életükben először próbálhatták ki tehetségüket verseny szituációban. Megható és felemelő érzés volt látni, hogy az élversenyzők, köztük Szabó Linda, Máté Andrea, Vizsnyai Dávid és Kiss Tamás mennyire odaadóan segítették, támogatták és figyelték a Kölyök Sportolók minden mozdulatát, ütését. Hatalmas örömet szerezve ezzel a leendő speciális olimpikonoknak.
A jól megérdemelt érmek közül pedig többet Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető adott át a kölyköknek, nagy gratulációk közepette.
A délutáni programon Lengyel Lajos elnök úr is tiszteletét tette, aki köszöntötte a versenyzőket és átadta egyik fő támogatónk, Wei Xiang és a Wink Pillantás Kft. által küldött ajándékokat.

Fotó: eM. Soós György
Helyszín: Csalogány EGYMI
A Kölyök Sportolók egyesülete: Csalogány Diáksport Egyesület

Scroll to Top