Május Hónap Edzője: Juhász Dániel, míg Május Hónap Sportolója: Krizonics Ádám lett

Mindketten kimagasló szakmai és sportteljesítményt nyújtottak áprilisban az MSOSZ keretein belül.

Újdonságként ebben az évben, minden hónapban átadásra kerül a Hónap Edzője és a Hónap Sportolója díj.

A 2024-es esztendő májusi okleveleit Máté-Schwarcz Gergely, szövetségünk sportigazgatója adta át a judosok egyik edzésén, amelyen aktívan részt is vett.

JUHÁSZ DÁNIEL:

Példaértékű és elhivatott szakmai munkásságának köszönhetően részesült az elismerésben. A Pestszentlőrinc-Kassa SE elnöke, vezetőedzője, szövetségünk judo szakágvezető helyettese. Az egyesületben sportoló versenyzők és az Életjel Alapítvány versenyzőinek jelenlegi edzőjeként tevékenykedik. Tanítványai rendszeresen tatamira lépnek az SO és az EJU nemzetközi versenyein, ahol kizárólag dobogós helyezéseket érnek el. Az általa felkészített judosok az MJSZ magas szintű övvizsgáin is kifogás nélkül vizsgáznak rendszeresen.

KRIZONICS ÁDÁM:

A Pestszentlőrinc-Kassa SE judo versenyzőjeként elvégzett szorgalmas, kitartó munkájának eredményeként a hazai és nemzetközi Speciális Olimpia versenyeken szinte veretlen, Világjátékok-aranyéremmel is büszkélkedhet. Június 2-án, a horvát Velika Goricában megrendezett, első EJU Adaptive Judo Versenyen fölényesen győzött. Edzői, Juhász Dániel és Juhász József nagyon büszkék eredményeire, és bíznak benne, hogy sok éven keresztül ér el még sikereket.

Scroll to Top