MOZDULJ SULI! Sportnap

Fantasztikus hangulat, mosolygós gyerekek és sport, mozgás mindenek felett, az összetartozás fontosságának hangsúlyozásával a középpontban.

Ez jellemezte a május 10-én megrendezett inkluzív sportnapot, amelyen 200 tanuló vett részt, köztük több tagszervezetünk, így például a Csalogány DSE, a gombai, vagy a szolnoki egyesület is. Speciális olimpikonjaink fergetegesen érezték magukat a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Szövetségünk együttműködő partnerként delegált sportolókat az eseményre. Az inkluzív programok a Magyar Testnevelési Egyetem szervezésében valósultak meg.

Az MSOSZ-t a vezetőség részéről Orbán-Sebestyén Katalin társelnök képviselte, akinek a sok segítségért és a rengeteg felajánlott és átadott ajándékért hálás köszönet jár.

A remek hangulatért és a profi műsorvezetésért pedig nagykövetünk, Várkonyi Attila/Dj.Dominiuque gondoskodott.

„A befogadó sportkörnyezetben való részvétel pozitív szociális és egészségügyi eredményeket hoz a gyerekek/felnőttek számára. Olyan teret biztosít, ahol a különböző csoportok bizalmat építhetnek egymás iránt, segít lebontani a társadalmi és kulturális megbélyegzéseket vagy korlátokat, és erősíti az általános közösségi kapcsolatokat.”

(Sztojalovszky Gabriella főszervező)

Scroll to Top