Március Hónap Edzője: Kelemen Zsuzsanna, Március Hónap Sportolója pedig: Szilágyi Zsanett lett

Újdonságként ebben az évben, minden hónapban (időnként kettőt összevonva) átadásra kerül a Hónap Edzője és a Hónap Sportolója díj.

A 2024-es esztendő márciusi okleveleit Máté-Schwarcz Gergely, szövetségünk sportigazgatója adta át az FTC Jégpályán Kelemen Zsuzsannának, valamint a csepeli uszodában Szilágyi Zsanettnek, akik márciusban nyújtottak kimagasló szakmai és sportteljesítményt az MSOSZ keretein belül.

KELEMEN ZSUZSANNA: kitartó, eredményes és példaértékű műkorcsolya edzői munkájának köszönhetően vehette át az elismerést. Zsuzsi több éves szakmai munkája mutatkozik meg sportolóink eredményességében. Személyisége nagyban hozzájárul a sportolók sikeréhez.

Empátiával fordul a sportolók felé, megfelelő pedagógiai felkészültséggel, tudatosan felhasználja a sportban rejlő lehetőségeket a versenyző személyiségének és technikai tudásának fejlesztésére.

Szoros kapcsolatot tart a szülőkkel, gondozókkal. Amellett, hogy edzőként segíti a sportolókat, iskolai munkájukat is figyelemmel kíséri. Személyes problémáik megoldásában is támogatást nyújt.

Kelemen Zsuzsanna márciusban a 7. Speciális Olimpia Osztrák Téli Nemzeti Játékokon vezetőedzőként képviselte a műkorcsolya szakágat, ahol sportolóink kiválóan szerepeltek, érmekkel, valamint értékes helyezéssel érkeztek haza.

SZILÁGYI ZSANETT: kitartó, eredményes és példamutató sportemberi tevékenységeinek köszönhetően lett jogosult az elismerésre. Zsani egy igazán különleges sportoló, méltán lehet példakép. Kitartó munkája eredményeként győzelemmel és érmekkel térhetett haza a 2019-es Speciális Olimpia Nyári Világjátékokról.

Zsanett ezt követően sem hagyott fel a kemény munkával, és jelenleg iskola előtt és iskola után is lent van az uszodában. Időeredményei folyamatosan javulnak. Aktív tagja az MPB Sportolói Bizottságnak is.

Szilágyi Zsanett márciusban a Monoron megrendezett MSOSZ országos úszó bajnokságon mérte össze tudását versenytársaival és remekül szerepelt.

Scroll to Top